27 Jun 2009

Play ON


A Play ON kollekció kiindulópontját a gyerekrajzok és a klasszikus mesék képezik, egy olyan világ képe amit a mai gyerekek már alig-alig ismernek. A ruhák két rétegből állnak, melyet az év bármelyik szakaszában hordani lehet valamilyen formában. A külső réteg vastagabb, színes anyagból készültek, a tavaszi-őszi hűvösebb napokra és különböző aplikációk díszítik. Egyes darabok teljesen kifordithatóak. A belső réteg vékonyabb fehér anyagból készült a meleg nyári napokra, és gyerekrajzokkal van mintázva (kézzel festett). A két réteg együtt pedig kellő meleget tart a hideg téli napokon is.



Tovább>>

4 comments:

Eszter said...

gyönyörűűűű...kár, hogy nem várok gyereket még egy darabig...de nagyon tetszenek. gratulálok. A gyerekek is fantasztikusak.

Eszter said...

Ja, beteszem gyorsan a blogra, ha nincs ellenvetésed

Dóra said...

Andi! elállt a lélegzetem. én egoista létemre nem azt sajnálom, hogy nincs gyerekem, hanem azt, hogy nem felnőtteknek készítettél ilyen kollekciót. azt a madárzsebes kabátkát én is szívesen hordanám, és dicsekednék is vele! ugyhogy ha női utcai modellre van szükséged, állok rendelkezésedre:)

Kürti Andrea said...

Köszönöm! :) és ha egyszer felnőtteknek készitek hasonló ruhákat értesitelek :D