12 Dec 2012

Új térben új előadás


A Váróterem Projekt bemutatja legújabb, a hajléktalanokról szóló, cím nélküli előadását.

Örömmel értesítünk benneteket, hogy társulatunk otthonra talált, így immár a Váróterem nevet viselő terünkbe (Kolozsvár, Brassai utca, 5. szám) várunk benneteket a legújabb előadásunk nyilvános bemutatójára december 16-án, vasárnap 19 órától. Hétfőn, december 17-én is játszuk az előadást 20 órától. Az udvar bal oldaláról nyíló ajtón lehet bejutni a Váróterembe.
Új előadásunk ezúttal sem egy meglévő drámát dolgoz fel. Magunkból és a felkutatott valóságból építkeztünk. Az improvizációs technika fontos eszköz volt a jelenetek kialakításában. Hogy közelebb kerüljünk a témához, többek között interjúkat készítettünk hajléktalan emberekkel. Ezek a dokumentumok az előadásban is helyet kapnak.
Figyelmünk folyamatosan arra irányult, hogy mi a viszonyunk ehhez a témához, illetve milyen más viszonyulások érhetők tetten a kérdéssel kapcsolatban. A próbák alatt folyton (át)alakuló előadás részben vallomás arról, hogy hogyan látjuk ezeket az embereket, és hogyan látja őket a társadalom, részben azokra a közös pontokra mutat rá, amelyek összekötnek mindannyiunkat.
Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt. Kérjük, hogy jelezzétek részvételi szándékotokat a wrp_tickets@yahoo.com e-mailcímen.
Rendező: Albu István
Jelmeztervező: Kürti Andrea
Dramaturg: Bertóti Johanna
Produkciós asszisztens: Sipos Krisztina
Szövegek: Albu István, Bertóti Johanna, Daróczi Noémi, Naomi Iizuka
Fordítás: Adorjáni Panna
Technikus: Imecs Tamás
Színészek: Csepei Zsolt, Daróczi Noémi, Imecs-Magdó Levente, Imre Éva, Molnár Bence, Sebők Maya, Simó Emese, Vetési Nándor

No comments: